My Writings. My Thoughts.

Lanetli Anne - Mother Of Tears (Türkçe Dublaj)

On » 30 Ağustos 2009 Pazar //



:Korku filmlerinin kült yönetmeni Dario Argento’nun 1977 yılında Suspiria ile başlayıp Inferno ile devam eden korkunç üçlemesi, Üç Anne, otuz yılın ardından nihayet sona eriyor. Selefleri kadar acımasız, vahşi ve kanlı olan bu üçüncü filmde, 2007’de ülkemizde de festival konuğu olan ve Dario Argento’nun seksi kızı Asia Argento ve annesi Daria Nicoldi bir anne-kızı canlandırıyorlar.
Sarah Mandy, eski bir mezarda bulduğu antika kavanozun üstündeki mührü kırar, dünyaya hükmeden cadı Mater Lacrimarum’u, yani “Gözyaşlarının Anası”nı ve korkunç güçlerini serbest bırakır. Artık korkunç bir intihar ve suç dalgası Roma’yı kaplamaya başlamıştır. Sarah, cadıya karşı ancak ölü annesinin yardımıyla savaşabilecektir.











Etiketler
bedava film izle lanetli anne, film izle, film izle lanetli anne, film izle mother of tears, gerilim filmi izle lanetli anne, gerilim filmi izle mother of tears, indirmeden izle mother of tears, izle lanetli anne, izle mother of tears, lanetli anne filmini izle, mother of tears filmini izle, online izle lanetli anne, online izle mother of tears, türkçe dublaj izle lanetli anne, türkçe dublaj izle mother of tears

No Response to "Lanetli Anne - Mother Of Tears (Türkçe Dublaj)"

Leave A Reply

My videos. Featured videos.

Sponsors

My photos. Now you know me.

My lifestream. Stay updated with me.

Ad Panel

My favblog. Feeds from them.